kumirouhe maneesiin

Kumirouheet ratsastukseen

1570,00 7500,00  sis ALV 24%

Poista
tuotetunnus (SKU) Kumirouhe Osasto:

Tuotekuvaus

Kumirouheita käytetään lisäämään joustoa ratsastusalustalla. Jouston lisäämisen lisäksi kumirouheen käyttö ratsastuskentillä ja maneeseissa vähentää lisäksi alustan pölyämistä sekä joustavan rakenteensa ansiosta vähentää kenttien routimista.

Kumirouhe ratsastuskentän pohjamateriaalina

Tyypillisesti kumirouhetta käytetään ratsastusalustassa seuraavista eduista johtuen

  • Kumirouhe vähentää ratsastusalustan tiivistymistä sekä lisää sen joustoa
  • Tämä vähentää kentän kastelun tarvetta sekä pienentää pölyämistä
  • Kumirouhe materiaalina toimii luontaisesti routaeristeenä eikä likaa ratsukon jalkoja
  • Kumirouheen käytöstä on pitkäaikaisia kokemuksia ja tuotteen avulla ratsastusalustat ovat nopeita ja edullisia rakentaa.

Materiaali

Ratsastuskäyttöön suosittelemme suurempirakeista kumirouhetta kuin keinonurmikentille. Tämä vähentää kumirouheen paakkuuntumista sekä poiskantautumista kentältä. Käyttämämme kumirouhe on teknistä EPDM kumia joka on turvallista käyttää tässä käyttötarkoituksessa. Tuote ei sisällä autonrenkaiden kierrätysmateriaaleja eikä metalleja.

Kumirouheen käyttöturvallisuus

Tuote sisältää terveydelle haitallisia PAH-yhdisteitä alhaisen määrän. Tuote on tutkitta ja sen mitatut PAH-pitoisuudet alittavat MARA-asetuksen raja-arvot, sekä EU:n kemikaalivirastolle esitetyt uuden rajoitusehdotuksen raja-arvot myös urheilukentille sekä leikkikentille. Tuote alittaa valtioneuvoston raja-arvot liukoisille pitoisuuksille (asetus 331/2013). Pyydettäessä toimitamme tuotteen mitatut pitoisuudet sekä mitatut PAH-pitoisuudet.

Luvanvaraisuus

Lupaharkinnasta vastaa kunnan ympäristönsuojeluviranomainen. Tyypillisesti 100-1000 tonnin määriä ajatellaan pienimuotoisena kumirouhekäyttönä jolloin ilmoitusmenettely on mahdollista. Laajempaa käyttöä varten usein edellytetään ympäristöluvan hakemista.

Kumirouheen ekologisuus

Kumirouhemateriaali on kotimainen, ekologinen sekä turvallinen käyttää. Kotimaisuus pienentää tuotteen kokonaisympäristökuormitusta koska tuotteen kierrätyksessä materiaalia ei maahantuoda ulkomailta.

Tuotteen hävittäminen

Kumirouheen käyttäjä vastaa käytöstä poistetun kumirouheen asianmukaisesta kierrättämisestä. Tässä aiheessa paikkakunnan jätehuoltoyhtiöt opastavat paikallisesti soveltuvissa toimintatavoissa.

Kumirouheen pakkauskoko

Rouheet toimitetaan kuution suursäkeissä.

Toimitusvaihtoehdot

Kumirouheita toimitetaan kahdesta varastosta:

  • Tampereelta
  • Nurmijärveltä

Toimitus suursäkkeinä tai asennettuna

Asennusvaihtoehdot

Rouheet voidaan toimittaa

  • Suursäkkeinä ilman asennusta
  • Kuorma-autosta matoksi levitettynä kohteeseen
  • Pintaan sekoitettuna

 

 

 

Lisätiedot

Määrä

5 kuutiota, 10 kuutiota, 30 kuutiota

Toimitusmatka

Alle 100km, 100km-150km

Toimitustapa

Suursäkkeinä, lavalta