Tilaus

Maneesin peilit

Toimitusaika n. 4vk

Kuvaus

Maneesin peilit soveltuvat niin lämmitettyihin kuin eristämättömiin maneeseihin sekä myös ulkokentille. Maneesipeilit ovat rikkoutumattomia peilejä joissa ei käytetä lasia heijastavan pinnan aikaansaamiseksi. Nämä peilit ovat ensisijainen valinta silloin kun valintakriteereinä on käyttöturvallisuus, asennettavuus, keveys tai kustannustehokas kokonaisuus peilaavan pinnan aikaansaamiseksi kohteeseen, jossa lasin hajoaminen tuottaisi henkilö- tai omaisuusvaaraa. Peilit soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja tuote on suojattu auringon UV-säteilyä vastaan.

Peilin rakenne

Peili on komposiittirakenne joka ei perustu lasiin. Se on rikkoutumaton koska peili ei sirpaloidu iskusta vaan käyttäytyy kuten metallilevyt. Muodonmuutoksien johdosta peiliin syntyy kyllä peilausvirheitä.

Kehykset

Maneesien seinille peilit asennetaan omalla järjestelmällään jolloin levyjen saumat asennetaan toisiaan vasten. Jos halutaan yksittäisiä peilejä maneesiin tai ratsastuskentälle niin peilit kehystetään lisäämään käyttäjäturvallisuutta, helpottamaan asennettavuutta sekä suojaamaan peililevyn reunoja.

Verhot

Maneesin peilit voidaan myös piilottaa ja suojata verhoilla. Verhoja voidaan tehdä yksivärisenä tai seuran omilla logoilla tulostettavina verhoina.

Peilien pituudet

Peililevyt valmistellaan kohteen mukaisesti.

Paino

Peililevylle tulee painoa reilu 4kg neliötä kohti.

Käyttölämpötilat

Maneesin peili on ulkokäytön peili, jolloin tuotteessa on suoja säävaihteluita sekä UV-säteilyä vastaan. Käyttölämpötila on -50 … +70 astetta.

Tuotteen eroavaisuudet lasipeileihin verrattuna

Rikkoutumattomat peilit ovat ensisijaisesti turvallinen valinta. Tuote soveltuu erityisen hyvin kohteisiin joissa peililevyyn voi kohdistua kavioista lentävä kivi, jonkin työkalu tai muu esine tai runkorakenteen eläminen jota kovat lasilevyt eivät salli. Koska nämä peilit eivät sirpaloidu, niiden käytöstä ei kohdistu vaaraa ratsukolle tai katsojille eikä myöskään synny riskiä jossa sirpaleet sekoittuisivat hiekkaan ja johtaisi massanvaihtoon.

Toissijaisesti tuotteen keveys ja käsiteltävyys tekee tuotteesta helpon asennettavan sekä käsiteltävän. Lasipeilien kova ja suora pinta tekee lasipeilien pinnasta paremmin naarmuja kestävän kuin rikkoutumattomien peilien pinnoite ja lasipeilillä on parempi tarkkuus heijastuksessa. Suuressa pinnassa rikkoutumattomilla peileillä on lasipeiliä suurempi vääristys heijastuksessa ja heijastuksen tarkkuus ei ole aivan lasipeilin tasolla.

Tuotevariaatiot

Rikkoutumattomia peilejä on saatavillä myös sisäkäytön peililevyllä. Tästä linkistä klikkaamalla pääset sisätilojen rikkoutumattomiin peileihin. Ulkokäytön peilillä (kuten maneesin peili) on hieman suuremmat materiaalipaksuudet, pienempi vääristymä etäisyyden kasvaessa sekä suoja sää- ja lämpötilavaihteluita vastaan sisäpeiliin verrattuna.

Toimitusaika

Maneesin peilit tehdään aina kohteeseen tilauksesta. Tyypillinen toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. Yksittäisiä kehystettyjä peilejä on heti varastossa.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.