Ratsastuskentän peili

670,00 839,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ratsastuskentän peilit ovat aina ulkokäyttöön tarkoitettuja tuotteita joiden lähtökohtainen tarve on tukea ratsastuksen harjoittamista kun peili on kiinnitetty esimerkiksi rakennuksen seinään ja ratsastaja näkee tällöin suorituksensa peilin kautta. Peili voidaan pitää esillä harjoituksen aikana ja peittää esimerkiksi auringon heijastaessa peilistä tai mikäli sen heijastus häiritsee ratsua.

Ratsastuskentän peilin materiaalit

Komposiittirakenteinen ulkokäytön peili ei sisällä lasia ja on näin niinsanotusti rikkoutumaton. Terävästä iskusta levy käyttäytyy metallilevyn tavoin muodostaen virheen peilaukseen

Kehykset

Ratsastuskentän peilien kehyksinä käytetään umpipuuta joka suojataan vastustamaan ulkokäytön sääolosuhteita. Kehykset voidaan asentaa suoraan seinään ja peilaavan levyn ollessa kehysten keskellä, vältetään mahdollisten pinnan epätasaisuuksien vaikutukset peilikuvaan. Esimerkiksi rimalaudoitetussa ulkoseinässä usein esiintyy kohoumia jotka vaikuttaisivat peilaukseen muuten.

Peilin verhot

Verhoilla voidaan heijastava pinta suojata ja peittää. Verhoista löytyy reilusti värivaihtoehtoja UV-suojatulla kankaalla ja niihin voidaan myös painaa seuran logot.

Peilin koko

Peilin vakiokoko on noin 130cm kertaa 250cm/300cm varastotilanteen mukaan. Myös muut mitat voidaan toteuttaa.

Peilielementin paino

Vakiokokoiselle elementille muodostuu painoa vain noin 20kg

Käyttöolosuhteet

Ratsastuskentän peilit valmistetaan ulkokäytön peileistä jolloin tuotteessa on kokonaisuudessaan suoja säätä ja UV-säteilyä vastaan. Tuotteen käyttölämpötila on -50 asteesta aina +70 asteeseen saakka.

Ratsastuskentän peilin hinta

Hinta päivittyy valitsemalla tuote verhoilla tai ilman

Peilin tuotevariaatiot

Saatavilla myös seuraavat samankaltaiset tuotteet erilaisiin ympäristöihin

  • Kallistettava peili
  • Siirrettävä peili

 

Lisätiedot

Verhot

Ei verhoja, Harmaa, Pinkki, Oranssi, Keltainen, Punainen, Sininen, Oliivi, Ruskea, Navysininen, Musta