Keltainen jatkohihna

16,90  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Koiran taluttamiseen tarkoitettu talutushihnan jatkokappale, jonka saa nopeasti lyhennettyä lenkiksi ja koiran saa näin pidettyä helpommin hallinnassa. Jatkokappaleen väri on keltainen ja tällä värillä ilmaistaan kanssaulkoilijoille, että koiraa tarvitsee ohitustilanteissa tilaa eikä sitä tule lähestyä äkillisesti. Tuotteesta on kaksi koko- ja painoluokkaa : M-koko on ajateltu koirille joiden paino on 5…15kg ja L-koko suuremmille koirille. Erottava tekijä on erityisesti jatkohihnan paino: Painavampi (vahvempi) L-koko saattaa olla liian raskas pienemmille koirille jolloin jatkohihna roikkuu maata kohti.

Keltainen nauha koiran hihnassa

Keltainen nauha ilmoittaa vastaantulijoille että koira tarvitsee tilaa ohitustilanteissa. Keltaista väriä pitävää koirakkoa ei tule karttaa tai pelätä. Koira saattaa osoittaa arkuutta silittäjiä kohtaan tai pelätä esimerkiksi itseään suurempia koiria. Keltaista merkitsemisväriä käytetään myös vetoherkkien koirien kanssa tai jos koiralla on taipumusta pyrkiä alistamaan muita koiria tai osoittaa hyökkäävää käytöstä.

Keltaisen jatkohihnan käyttö

Jatkohihnaa käyttämällä voit käyttää päähihnana olemassaolevia hihnojasi ja halutessasi tehdä ohitustilanteiden harjoittamista ja koiran hallintaa helpottamaan hihnasta lenkin. Tämä jatkohihna on erittäin vahva ja soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisten koirien kanssa ja kestää hyvin myös kovassa vedossa.

Mitat ja materiaalit : M-koko

Keltainen 20mm nauha, jossa on keskellä valoa varaava heijastinnauha lisäämässä turvallisuutta pimeään. Hakana on tässä pienemmässäkin mallissa todella jämäkkä mutta L-kokoa kevyempi haka ja hihnan toisessa päässä on D-lenkki.

M-kokoinen jatkohihna on n. 50cm pitkä metallien kanssa, kangasosuuden ollessa noin 45cm. Nauhaleveys on 20mm.

Painoa M-kokoisella jatkohihnalla on n. 65g.

Mitat ja materiaalit : L-koko

Keltainen 30mm leveä vahva nauha, jonka keskelle on ommeltu heijastinnauha lisäämään turvallisuutta pimeisiin iltoihin. Koiran pantaan tai valjaisiin kiinnittyvä osa on erittäin kestävä ja laadukas aito BGB-haka. Hihnan toisessa päässä on raskasrakenteinen hitsattu heavy duty D-lenkki.

L-kokoinen jatkohihna on n. 60cm pitkä, josta kangasosuus on noin 50cm.

Painoa L-kokoisella jatkohihnalla on n. 100g.

Kotimainen tuote

Muidenkin tuotteidemme tavoin myös jatkohihna on kotimainen tuote niin tuotekehitystä kuin käsityövalmistusta myöten.

Toimitusmaksu

Pikkupaketti 5.90€ sis alv.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Koko

M, L