Koulukirjaimet

9,90 109,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Koulukirjaimet tai kouluradan kirjaimet ovat ratsastuskäyttöön tarkoitettuja alumiinikomposiittikylttejä ja ne voidaan kiinnittää maneesin seinälle tai ulkokäytössä ratsastuskentän aitaan. Kaikki kylttimme ovat kotimaisia tuotteita, joissa sekä kylttien että tarrakirjaimien leikkaukset tehdään aina tilauksen mukaan. Vakiokokoiset kyltit ovat nopean toimituksen varastoitava tuote ja tuotevalmistajana pystymme vastaamaan myös kaikkiin muihin koko ja ulkonäkövaatimuksiin kylttien suhteen !

Ratsastusradan kirjaimien käyttö

Ratsastuskenttä on suorakaiteen muotoinen ja sen lyhyt sivu on usein noin puolet pitkän sivun pituudesta. Koulukirjaimia käytetään merkitsemään ratsastuskentän tiettyjä kohtia vastaavilla kirjaimilla erityisesti kouluratsastusta harjoitellessa sekä ratsastuskilpailuissa. Ratsastusradan tiet on helpompi omaksua koulukirjaimia käyttämällä.

Koulukirjaimien myyntierät

Sarjat sisältävät seuraavat kouluratsastusradan kirjaimet

  • Lyhyen radan koulukirjaimet (yht. 8 kpl): B, R, M, H, S, E, C, L
  • Pitkän radan koulukirjaimet (yht. 12 kpl) : B, R, M, H, S, E, C, A, V, K, P, F

Yksittäisillä kirjaimilla voidaan koota halutut kirjainkyltit. Näin voidaan tilata esimerkiksi

  • Kouluradan kirjainkyltit vastaamaan Ruotsin lyhyen ratsastusradan kirjaimia (A, F, B, M, C, H, E, K)
  • Kouluradan kirjainkyltit vastaamaan Ruotsin pitkän ratsastusradan kirjaimia (A, F, P, B, R, M, C, H, S, E, V, K)
  • Lisäkirjaimia jatkamaan nykyistä sarjaa
  • Kirjainkylttejä korvaamaan vaurioituneita kirjaimia
  • Jotain aivan muuta

Koulukirjaimien hinta muodostuu sarjan suuruuden perusteella. Suuremmissa erissä kysy tarjous erikseen.

Materiaali

Koulukirjaimien pohjana toimii alumiinikomposiittilevy joka muodostaa jäykän korroosiovapaan taustalevyn koulukirjainkylteille sekä kestää Suomen kesät ja talvet niin sisällä kuin ulkonakin. PVC kyltteihin verrattuna nämä kyltit ovat paksumpia, jäykempiä eivätkä haurastu perinteisen muovin tavoin. Kirjaimet tehdään ammattikäyttöön tarkoitetusta UV-suojatusta teipistä ja tuote on kokonaisuudessaan valmistettu vuosien ulkokäyttöä varten.

Mitat

Varastoitavien vakiokylttien koko on noin 25cm leveyttä ja 30cm korkeutta, joka vastaa suurinpiirtein A4 arkkia jossa leveyttä 5cm enemmän.

Toimituskulut

Sarja toimitetaan pakettina joka on noudettavissa lähimmästä noutopisteestä. Toimituskulut 9.90€ sis ALV.

Koulukirjaimet ja muut kyltit toiveiden mukaan

Toimimme tuotevalmistajana joten pystymme kyllä toimittamaan myös erikokoisia kylttejä tai esimerkiksi hiilikuitupohjaisia pimeässä loistavia kirjaimia. Kysy lisää jos haluat vakiokylteistä poikkeavan sarjan ! Muita kylttiratkaisujamme näet klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Myyntierä

Yksittäiset kyltit, Lyhyen radan sarja, Pitkän radan sarja