Kalastajan kylmälaukku

44,90 49,90  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Kalastuskylmälaukku Osasto:

Kuvaus

Kalastajan kylmälaukku

Kylmälaukku on kalastajien tarpeisiin suunniteltu kotimainen tuote, jonka tuotekehitys ja valmistus ovat kaikki Suomessa. Kylmälaukun pohjalla on verkkotaskut kylmäkalleja varten ja laukku itsessään on hyvin lämpöä pitävää termomateriaalia joka pitää (mahdollisen) saaliin viileänä. Pehmeä laukku menee pieneen tilaan säilytystä ja kuljetusta varten ja lämpöä eristävä materiaali ei estä kylmälaukun taittelua.

Kylmälaukun materiaali ja mitat

Pintamateriaalina toimii polyesterikangas joka hylkii vettä ja likaa ja on helppo pitää puhtaana. Pesu pienellä pesuainemäärällä 30:ssä asteessa.

Kylmälaukun lämpöeristävyys saavutetaan mylar-kalvolla varustetulla polyesterivanulla joka kestää hyvin taivutusta ja konepesua.

Kalastajan kylmälaukun pituus on 50cm (pehmeään laukkuun mahtuu pidempikin saalis), leveys ja korkeus ovat 15cm. Kylmälaukku on helposti käytettävissä tuplavetoketjun ansiosta.

!Huom! Tilaustyönä voidaan tehdä myös muita kokoja. Ota s-postitse yhteyttä ja pyydä tällöin tarjous.

Kalan säilyvyys

Kalan säilyvyydestä puhuttaessa, huomio kiinnittyy kylmäketjun katkeamattomuuteen. Ilman kylmälaukkua pärjää silloin kun ulkolämpötila on kalan säilytyksen suosituslämpötilassa: lähellä nollaa. Tätä lämpimämmässä säässä kala tulisi aina säilyttää kylmälaukussa tai vastaavassa jotta vastasaatu saalis pysyy tuoreena kotiin tai mökille – aina valmistukseen asti.

Kylmälaukun käyttö

Kalastusreissuun lähdettäessä laitetaan kylmäkallet paikoilleen. Kylmälaukun päädyissä on myös paikat virvokkeille ja laukkuun mahtuu reilusti myös muita retkieväitä, jotka pysyvät myös kylminä kylmälaukussa. Pehmeä kylmälaukku ei vie juurikaan tilaa autosta ja se voidaan taitella kalastuskohteeseen päästyä myös esimerkiksi perholiiveihin. Kalat suositellaan laitettavan muovipussiin ja muovipussi kylmälaukkuun.

Kalastuslaukussa on kaksi kantohihnaa joissa pituussäätö. Tämä mahdollistaa kylmälaukun kantamisen perinteisesti kädessä tai pidemmällä hihnapituudella kylmälaukun voi laittaa olanyli ja kantaa laukkua selässä jolloin kädet jäävät vapaaksi. Kylmälaukku voidaan myös kiinnittää perholiivien jatkoksi.

Tätä kylmälaukkua voidaan toki käyttää myös normaalin kylmälaukun tapaan muidenkin elintarvikkeiden säilyttämiseen, mökkimatkoille ja päiväretkille. Kylmät tuotteet suositellaan pakattavan tiiviisti yhteen jolloin ne viilentävät toinen toisiaan.

Kalastuskylmälaukku sopii mukaan myös kauppareissulle ja tämän kylmälaukun kylmänsäilytyskyky on moninkertainen foliomuovipussiin verrattuna.

Kalastuslaukun hinta

Kalastajan kylmälaukun hinta on 44.90€ sisältäen arvonlisäveron

Kylmälaukku kahdella kylmäkallella 49.90€ sisältäen arvonlisäveron.

Toimitus- ja pakkauskulut kylmälaukulle 6.90€ sis alv24

(Hinta ei sisällä kalaa)

Kalastajan kylmälaukku on paitsi erinomainen käyttöesine niin myös loistava joulu- tai merkkipäivälahja kalastusta harrastavalle! Tietysti kotimainen tuote!

Lisätiedot

Kylmäkallet mukaan

Kyllä, Ei