Kumirouhepinnoite

110,00 210,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): kumirouhekorjaus Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumirouhepaketti

Täydellinen paketti kumirouhepinnoittamiseen sisältää liimat ja rouheet valitulle kontaktiesteelle. Mukana myös levityslastat. Tämä paketti soveltuu hyvin tuotteiden pinnoituksen paikkaukseen ja sisältää kaiken tarvittavan. Valikoista voit valita pinnoitettavan agilityesteen sekä värit kumirouheille.

Kumirouheen värit

Tuotteen kuvaa klikkaamalla aukeaa suurempi kuva jossa näkyvillä koko värivalikoima. Suurin osa väreistä löytyy suoraan varastosta ja valitsemalla haluamasi sävyn, saat alustavan tiedon varastosaldosta. Säkkeinä saatavilla myös tehdastilauksena.

Kumirouheen värit lueteltuna tuotekuvasta riveittäin ylhäältä alas:

 1. Punainen, keltainen, helmenvalkoinen, musta
 2. Harmaan vihreä, ruskea-oranssi, siniharmaa, beige
 3. Kivenharmaa, turkoosi-vihreä, turkoosi-sininen,sinivihreä
 4. Tummansininen, valkoharmaa, purppura, kirkkaanvihreä
 5. Oranssi, vaaleansininen, taivaansininen, ruskea
 6. Vaaleanharmaa, tummanvihreä, vaaleanvihreä, vaaleanpunainen

Agilityesteiden kumirouheväritykset

Väritykset noudattavat usein koirakoulun valitsemaa väriteemaa. Kilpailuissa musta, ruskea ja valkoinen eivät ole sallittuja kontaktialueiden rouhevärejä.

Materiaali

Tekninen suurikitkainen EPDM-kumirouhe. Kaikki kumirouheet ovat läpivärjättyjä.

Työohje

Puhdista työstettävä alue liiman tarttumiseksi. Levitä liima hammaslastalla tasaiseksi kerrokseksi ja rouhe ripotellaan liiman päälle. EPDM kuminen kitkapinta on parhaimmillaan sellaisenaan ilman maalausta joten pyri valitsemaan haluamasi sävy suoraan.

Kumirouheen hinta

Kumirouheiden hinnat määräytyvät tilatun määrän sekä käytetyn väripigmentin mukaan. Esimerkiksi musta kumirouhe on jalkapallokentillä käytetyin ja näin myös edullisin. Pigmentit vaikuttavat hintaan kun tilausmäärä on säkkeinä.

Kumirouhepaketin sisältö

 • Kumirouheet valitulle esteelle laskennallisen menekin mukainen määrä.
 • Liimat valitulle esteelle laskennallisen menekin mukainen määrä
 • Kapea levityslasta
 • Leveä levityslasta
 • Kampalasta liiman oikeaan annosteluun
 • Ohjeet pinnoituksen tekemiseen
 • Hanskat

Toimitusmaksu

Yhden esteen rouhepinnoituspaketin toimitus ja pakkauskulut ovat yht. 20 € alv0 (24.80€ alv24)

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Kumirouheet irtomyyntinä

Kumirouheita saatavilla myös kilotavarana tai säkeissä. Pyydä tarjous erikseen. Katso koirahallien kumirouheet jos tarpeesi on sadoissa kiloissa tai tonneissa.

Kumirouhepinta kotikäyttöön

Omaan harrastekäyttöön saadaan edullisin kumirouhepinta ns. teknisellä kumirouhe piensäkillä. Materiaali on sama EPDM kuin läpivärjätyissäkin tuotteissa mutta värisävyssä on hieman vaihtelevuutta ja sävy on tumma harmaa tai musta.

Lisätiedot

Pinnoitettava este

Agility Puomi, Agility A-este, Agility keinu

Kumirouheen pääväri

Punainen, Keltainen, Helmenvalkoinen, Musta, Harmaan vihreä, Ruskea-oranssi, Siniharmaa, Beige, Kivenharmaa, Turkoosi-vihreä, Turkoosi-sininen, Sinivihreä, Tummansininen, Valkoharmaa, Purppura, Kirkkaanvihreä, Oranssi, Vaaleansininen, Taivaansininen, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanvihreä, Vaaleanvihreä, Vaaleanpunainen

Kumirouheen kontaktiväri

Punainen, Keltainen, Helmenvalkoinen, Musta, Harmaan vihreä, Ruskea-oranssi, Siniharmaa, Beige, Kivenharmaa, Turkoosi-vihreä, Turkoosi-sininen, Sinivihreä, Tummansininen, Valkoharmaa, Purppura, Kirkkaanvihreä, Oranssi, Vaaleansininen, Taivaansininen, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanvihreä, Vaaleanvihreä, Vaaleanpunainen