Agility pussikangas

195,00 249,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Agilitypussin kangasosuus on saatavilla omana tuotteenaan. Pussit valmistetaan aina asiakaskohtaisesti suomalaisena käsityönä. Näin tuotteen rakennetta, pituutta, leveyttä, kiinnitysmekanismia ja värejä voidaan aina muokata vastaamaan asiakkaan tarvetta. Pussikangas ilman tunneliosuutta soveltuu hyvin olemassaolevan umpitunnelin pussiosuuden päivittämiseen uusien FCI:n sääntöjen mukaiseen mittaan.

Kaikki pussit valmistetaan mittatilaustyönä. Ota yhteyttä tarvittavilla lähtötiedoilla tarkan tarjouksen saamiseksi.

Materiaali

Agility pussikankaan materiaalina käytetään polyuretaanipäällysteistä nylon kangasta. Kankaan valinnassa on keskitytty mahdollisimman hyvään kulutuksenkestoon sekä ulkotekstiileille välttämättömään UV-suojaan. Kangas on sopivan raskasta jotta se ei kahise tai heilu pienestä tuulenvireestä ja toimii niin sisä- kuin ulkokäytössäkin. Sisäpinta on liukkaampi jolloin koiran on helppo suorittaa pussieste ja tassun alla on kuitenkin hyvä pito astuttaessa.

Kangas on konepestävä ja säilyttää hyvin värinsä.

Umpitunnelin kankaan värit

Kankaan värivaihtoehdot nähtävissä tuotekuvasta jossa vaihtoehdot ovat kahdessa rivissä. Värit luetellaan riveittäin vasemmalta oikealle:

Ensimmäinen rivi : Musta, Tummansininen, Punainen, Oliivi, Vihreä, Neonkeltainen, Lila

Toinen rivi : Viininpunainen, Valkoinen, Ruskea, Oranssi, Harmaa, Siniharmaa, Kullanruskea,  Hiekanruskea.

Lisäksi tuotekuvan tunnelikankaana on vaalean sininen. Värivaihtoehdoista edullisemmat perusvärit ovat vaalean sininen sekä punainen.

Säännöstönmukaisuus

Tämä tuote on 1.1.2018 alkaen voimassaolevan FCI2018 mitoituksen mukainen kangasosuus olemassaoleville esteille. Tunneliosuuden mitoitus pysyi samana kuin aiemmassa säännöstössä joten tällä pussikankaalla voidaan päivittää olemassaolevat umpitunnelit.

Mitat ja kiinnitys.

Pussiosuuden pituus on 200 cm ja myös muita pituuksia voidaan valmistaa. FCI2018 määrittelee kankaan pituudeksi 180cm – 220cm. Jos olemassaolevaan tuotteeseen halutaan uusi kangas, ilmoitathan tuotteen valmistajan (jos tehdasvalmisteinen) sekä halkaisijan pussikankaalle.

Kiinnitysvaihtoehtoina suora reuna (kiinnitetään esim hihnalla, liinalla, ruuveilla, pannalla) tai tarrakiinnitys.

Erityistä Verstaalta.fi:n pussirakenteessa

Pussi valmistetaan rakenteena jossa pussin maata vasten olevaa osuutta voidaan lisäpainottaa. Tämä helpottaa pussin suuntapysyvyyttä tuulisissa ulko-olosuhteissa.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Pussikankaan väri

Tummansininen, Vaaleansininen, Vihreä, Oliivi, Musta, Punainen, Lila, Neonkeltainen, Viininpunainen, Valkoinen, Ruskea, Oranssi, Harmaa, Kullanruskea, Siniharmaa, Hiekanruskea