Pentulaatikko

200,00 240,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Pentulaatikko Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pentulaatikot mittatilaustyönä. Kuvan laatikossa käytetty 9mm vaaleanruskeaa filmivaneria jossa puun syyt kuultavat läpi. Pentulaatikko purkautuu neljään osaan säilytystä varten ja osat kasataan liu’uttamalla osien nurkat toisiinsa (kuvassa takanurkat jätetty hieman auki ja nurkkaliitokset lukittuvat painamalla kyljet pohjaan). Näin laatikon ulkopuolelle ei jää ylimääräisiä ulokkeita eikä sisäpuolella ole helojen reunoja.

Suosittelemme välttämään sävytteiden käyttöä pentulaatikon sisäpuolella ja nurkkien pystypuuna on esimerkki käsittelemättömästä puusta ja turvareunoina sävymalli lämpökäsitellystä puusta (lämpökäsittelyssä ei käytetä kemikaaleja). Laatikossa ei ole pohjalevyä ja nurkkaliitokset pitävät laatikon kasassa erittäin tukevana.

Käyttö ja puhdistus

Vanerin pohjalla kulkee tiiviste lattiaa vasten (suosittelemme muovia+peittoa laatikon pohjaksi jolloin puhdistus on helppoa). Filmivaneri ei ime itseensä kosteutta tai epäpuhtauksia ja on erittäin helposti puhdistettavissa.

Tämä tuote on suunniteltu pitkäikäiseksi ja uudelleenkäytettäväksi. Ensimmäinen pentue on vasta alkua 🙂

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Koko

105x105x40, 137x137x40