Tikapuut

350,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): PEKO-Tikapuut Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Pelastuskoirien tikapuut.

Virallisten mittojen mukainen tuote jonka materiaalivalinnoissa on keskitytty pitkäikäisyyteen ja säänkestävyyteen.

Runkorakenteena yhtenäiset kertopuupalkit ilman jatkoksia, joilla saavutetaan pitkäaikaisesti hyvä jäykkyys ja muotopysyvyys pitkälle jännevälille ilman vääntymisiä tai halkeiluja. Puolina kestopuu. Ylösnousuosassa filmivaneri runkona. Tukijalustat kestopuuta.

Rakenne

Runkorakenteena yhtenäiset kertopuupalkit ilman jatkoksia, joilla saavutetaan pitkäaikaisesti hyvä jäykkyys ja muotopysyvyys pitkälle jännevälille ilman vääntymisiä tai halkeiluja. Puolat kestopuuta. Ylösnousuosassa runkomateriaalina filmivaneri. Irroitettava nousuosa kiinnittyy vaakatikapuihin teräskiinnikkeillä.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Tuomarin ohje

Liikettä varten tarvitaan:
Este: Kiinteät puiset puolatikkaat, vaakasuorat, ylösnousuosalla
• Tikkaat: pituus noin 4 m, leveys noin 0,5 m, puolien väli 0,30 m, puolien leveys 0,05 m
• Kaksi tukialustaa: korkeus n. 0,50 m
• Ylösnousuosa: pituus 1,20 m, leveys 0,50 m, poikittaisrimat sallittuja avuksi tikkaille kiipeämiseen

Sallitut käskyt:
Käsky ja/tai käsimerkki tikkaille kiipeämiseen
Käsky tai käsimerkki perusasennon ottamiseen.

Liikkeen suoritus:
Ohjaaja siirtyy koira vapana perusasentoon sopivalle etäisyydelle esteestä. Käskystä ja/tai käsimerkistä koira kiipeää tikkaiden ylösnousuosaa pitkin tikkaille, jatkaa itsenäisesti puolia pitkin viimeiselle puolalle saakka ja pysähtyy. Ohjaaja lähtee liikkeelle heti, kun koiran etutassut ovat ensimmäisellä puolalla ja kulkee esteellä työskentelevän koiran
vieressä. Ohjaaja ei saa kuitenkaan koskea koiraan tai esteeseen. Tikkaiden lopussa ohjaaja nostaa koiran alas tikkailta ja käskee koiran käskyllä tai käsimerkillä perusasentoon.

Arvostelu:
Hidasteleva tai hätäinen ylös kiipeäminen tai kulkeminen tikkailla, epävarma tikkailla kulkeminen, yksittäiset askeleet sivujohteita pitkin tai pysähtyminen ennen viimeistä puolaa alentavat arvosanaa.
Mikäli koira kulkee pidemmän matkan sivujohteita pitkin, osoittaa voimakasta epävarmuutta, putoaa puolien väliin tai tarvitsee ohjaajan apua, on suoritus arvosteltava puutteelliseksi.
Jos koira hyppää alas tikkailta, on liike arvosteltava 0 pisteellä.