Minipuomi

389,00 839,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Agility-Puomi-Mini Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Täysikokoista agilitypuomia pienemmät versiot ovat kontaktiesteiden harjoitteluun tarkoitettuja tuotteita niin koirakouluille kuin kotiinkin. Esteet ovat helpommin siirrettäviä ja säilytettäviä kuin täysikokoinen puomi mutta mahdollistavat silti esteen oikeanlaisen suorittamisen pienemmissäkin harrastetiloissa. Opettelu pienemmillä esteillä helpottaa täyskokoisiin esteisiin siirtymistä ja koira oppii esteen oikeilla mittasuhteilla. Puomin pienemmät versiot varustetaan samanlaisilla metallisilla liitosmekaniikoilla kuin täysikokoisetkin, jolloin korkeutta voidaan säätää jalkojen kulmaa muuttamalla ja kaikki osat irtoavat toisistaan käsittelyn helpottamiseksi. Kaikista pienemmissä puomeissa voidaan käyttää myös saranointia ja kääntää nousu/laskuosuudet keskiosan päälle.

Mitat

Varastomitat:

L – Harjakorkeus n.100 cm, osien pituudet : 3x 300 cm. Puomin leveys : 30cm. Kumirouhepinnat.

M – Harjakorkeus n. 70 cm, osien pituudet : 3x 200 cm. Puomin leveys : 30cm Kumirouhepinnat.

S – Harjakorkeus n. 50 cm, osien pituudet 3x 100 cm. Puomin leveys : 30cm Kumirouhepinnat.

(Täysikokoinen puomi on n. 120cm – 130 cm korkea, pituutta 3x 360cm – 3x 380cm ja 30 cm leveä)

Tietysti kaikki muutkin pintavaihtoehdot ja mitoitukset toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

Kuvassa oleva tuote

Miniversio agilitypuomista. Valmistettu yksilö saranoituu tulo- ja poistumislappeiden osalta helpomman säilytettävyyden vuoksi. Puomin kyljissä käytetty harmaata hiilikuituteippausta struktuuritehosteena sekä vihreää teippiä kontaktivärinä. Pintamateriaalina bitumimatto liuskekivisirotteella luo hyvän kitkapinnan tassuille. Kolmionmuotoiset yksinkertaiset jalat ja saranoidut nivelet mahdollistavat korkeuden säätämisen.

Tuote on kauttaaltaan ulkokäyttöön soveltuva ja kotimaista tuotantoa. Tämän yksilön pituutena noin kaksi metriä lappeet avattuna ja metrin säilytysasennossa. Korkeus maasta noin 25cm.

Pintamateriaalivaihtoehdot uuteen välilehteen painamalla tästä

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

S (3x 100cm), M (3x 200cm), L (3x 300cm)

Saatat myös pitää...