Mini A-este

430,00 650,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Agilityn A-esteestä pienemmät versiot soveltuvat erinomaisesti esteharjoitteluun tulevien agilitytähtien kanssa niin koirakouluissa kuin kotonakin. Pienemmät esteet ovat helpommin siirreltävissä ja säilytettävissä mutta tarjoavat silti oikean mittasuhteen tuotteet harjoittelun tueksi. Näin siirtyminen kohti täyskokoisia esteitä helpottuu ja kevyet esteet on helppo siirtää sivuun harjoittelun jälkeen. Mini A-esteissä käytetään samanlaista harjan yläpuolista saranointia kuin täysikokoisissa esteissä on totuttu näkemään. Voidaan toteuttaa haluttaessa myös harjan alapuolisella saranoinnilla jolloin harjalle ei jää pykälää/puolaa.

Erikokoiset esteet voidaan säilyttää käyttöasennossaan sisäkkäin joka helpottaa tilankäyttöä.

Mitat

Varastomitat:

S – Harjakorkeus 70 cm, leveys 60cm. Kumirouhepinta.

M – Harjakorkeus 100 cm, leveys 70 cm. Kumirouhepinta.

L – Harjakorkeus 130 cm, leveys 80cm. Kumirouhepinta.

(Täysikokoisen A-esteen harjakorkeus on 170cm ja leveys 90cm. Täysikokoinen A-este on verkkokaupassamme omana tuotteena)

Ja tietysti kaikki muutkin pintavaihtoehdot ja mitoitukset toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

Kuvassa oleva este

Miniversio agilityn A-esteestä. Esteessä kulmansäätö tapahtuu harjan saranoinnin ja molemmin puoleisten ketjujen avulla. A-esteen kyljissä käytetty harmaata hiilikuituteippiä tehosteena sekä vihreää teippausta kontaktialueen kyljissä. Pintamateriaalina kivisirote. Valmistettu ulkokäyttöön säänkestävistä materiaaleista. Taittuu kaksin kerroin säilytystä varten.

Kuvan tuotteen korkeus noin 40cm ja lappeiden pituus noin metrin.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

S (70), M (100), L (130)

Saatat myös pitää...