Pöytä

190,00 260,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Agilitypöytä Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hyvä ja tukeva pöytä. Pintalevyn koko 100cm x 100cm, valmistettu säänkestävästä vahvasta filmivanerista, nurkat ja pöydän reunat pyöristetty käytännön vaatimusten mukaisesti. Pöydän teräksiset jalat voidaan maalata asiakkaan värimaailmaan sopivaksi ja säänkestosta vastaa kotimainen upposinkitys jolla saavutetaan paras korroosiokestoluokka. Tämän pöydän päällä ei tarvitse jännittää kestävyydestä.

Vaikka pöytä onkin erinomainen varusteiden säilytykseen niin täyttää silti mitoiltaan kansalliset sekä kansainväliset agilitysäännökset. Saatavilla olevat korkeudet pöydälle ovat 35 cm (mini S/medi M) sekä vaihtoehtoisesti 60cm (maksi L). Tuote ei sisällä kilpailuvaatimuksena olevaa ajanottoelektroniikkaa. Agilityliiton mitoitussäännöt agilitypöydälle näet tästä linkistä.

Pintavaihtoehdot : Kumirouhe,kivisirote

Huom. Kuvan tuotteessa puujalat normaalista tuotannosta poiketen, pöydän korkeus 60cm. Tuotteessa sininen kumirouhepinta.

Pintamateriaalivaihtoehdot uuteen välilehteen painamalla tästä

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Kannen pinnoite

Kivisirote, Kumirouhe

Tuomarin ohje

PÖYTÄ
Korkeus:
* maksit (L) 60 cm
* medit (M) ja minit (S) 35 cm

Pöydän pinnan on oltava vähintään 90 x 90 cm ja enintään 120 x 120 cm. Pöydän on oltava vakaa, eikä se saa olla pinnaltaan liukas. Sähköisen ajanoton tunnistin, joka antaa kuuluvan merkkisignaalin 5 sekunnin kuluttua, voidaan rakentaa tai kiinnittää pöydän pintaan.
Pöydän reunuksen tulee olla 10 cm leveydeltä ilman sähköisen ajanoton tunnistimia.

Pöydän kulmat eivät saa olla vaarallisia koiralle. Pöydän tukirakenteet eivät saa estää koiraa menemästä pöydän alta. Pöydän sivulistan tulee erottua väriltään pöydän pinnasta.

SUORITUS
Koira nousee pöydälle suorituslinjassa lähinnä olevilta sivuilta ja pysyy pöydällä vaaditun ajan.

ESTEKOHTAINEN ARVOSTELU JA VIRHEET
Koiran tulee olla pöydällä viisi (5) sekuntia. Asentoa voi vaihtaa suorituksen aikana, mutta koiran tulee olla pöydän kannattelema koko ajan. Ajanlasku alkaa heti koiran noustua pöydälle. Pöydälläoloaika on laskettava sähköisesti elektronisella tunnistimella tai erillisellä tuomarin käyttämällä sähköisellä ajanottolaskurilla (piippari). Agilitytuomari ilmoittaa pöydän ajanoton laskutavan ennen kilpailun alkua. Jos koira poistuu pöydältä, ennen kuin laskenta on päättynyt ja tuomari antanut luvan, tulee sen palata pöydälle, ja laskenta aloitetaan uudestaan.

Koira voi nousta pöydälle kolmelta suunnalta (joko A, B tai C). Mikäli koira ohittaa pöydän, menee sen alle tai poistuu pöydältä ennen vaaditun ajan täyttymistä, se voi nousta takaisin pöydälle mistä suunnasta tahansa (joko A, B, C tai D).

Hylkääminen
* ohjaaja tai koira kaataa tai rikkoo esteen siten, ettei estettä voi suorittaa oikein
* koira poistuu pöydältä, ennen kuin vaadittu aika on kulunut eikä palaa takaisin; suoritus hylätään seuraavalla esteellä
* ohjaaja käynnistää elektronisen ajanoton

Kieltäytyminen
* koira ohittaa esteen
* koira kääntyy esteeltä pois joutuen palaamaan takaisin esteelle
* koira menee esteen alle
* koira pysähtyy esteen eteen

Ratavirhe
* koira poistuu pöydältä ennen ajan täyttymistä