Peili renkailla

670,00 1120,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Peili renkailla perustuu särkymättömään peililevyyn ja mahdollistaa erilaisia käyttötarkoituksia kohteissa, joissa turvallisuus tai kalusteen keveys ovat tärkeitä valintaperusteita tuotteille. Tuote on kehikkonsa osalta siro, mutta silti tukeva ja jäykkä rakenteinen ja peililevyä eivät pienet taipumiset tai nopeat siirtoliikkeet häiritse. Peilin siirrettävyyttä helpottaa kehikon alla olevat lukittavat renkaat jotka sopivat hyvin tasaisille alustoille. Tietysti kotimainen tuote jonka valmistamme itse.

Kehikon rakenne

Siirtokehikko on hitsaamalla valmistettu teräsrakenne ja kehikon alla on lukittavat renkaat jotka mahdollistavat liikuteltavan peilin helpon siirrettävyyden sekä paikoilleen lukitsemisen. Useammat kehikot limittyvät toisiaan vasten ja vievät näin varsin pienen säilytystilan.

Mitat

Peilaavan osuuden korkeus on noin noin 120cm ja kehikon leveyttä voidaan saumattomasti jatkaa 300cm asti. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta joten leveyden voi itse valita. Vastaavasti voidaan myös valmistaa siirrettävä peili, jonka leveys on 120cm ja korkeutta 300cm asti.

Paino

2.5 metriä pitkän liikuteltavan peilin kokonaispaino on vain noin 30 kg

Taustapuolen vaihtoehtoja

Koska peilin taustapuoli on tasainen suuri pinta-ala, niin se voidaan ottaa hyötykäyttöön. Taustalle voidaan asentaa kokonainen magneettinen valkotaulu tai peilin taustasta voidaan tehdä tussitaulu ilman magneettisuutta tai liitutaulu. Tämä lisää peilin käyttötarkoituksia ja mahdollistaa kahden kalusteen mahdollisuudet samassa paketissa.

Liikuteltavan peilin käyttökohteita

Peili soveltuu käytettäväksi kohteissa joissa arvostetaan kalusteen monikäyttöisyyttä, keveyttä tai turvallisuutta. Tämän särkymättömään peiliin perustuvat peilin heijastus tai peilikuva ei aivan yllä lasipeilin tasolle mutta edustaa hajoamattomien peilien parhaimmistoa. Käyttökohteita ovat koulutuskäyttö oppilaitoksissa, voimistelusalien peileinä, tanssiharrastetilojen peileinä ja muut monitoimitilat joissa halutaan mahdollistaa myös valkotaulun tai liitutaulun käyttö. Myös teollisuus ja julkiset tilat arvostavat näiden peilien turvallisuutta.

Särkymättömien peilien tuotevariaatioita

Jos peili ei tarvitse siirrettävyyttä niin valikoimistamme myös kiinteästi asennettavat peilit.

Jos liikuteltava peili halutaan ulkokäyttöön soveltuvaksi niin maastokelpoisemmat renkaat löytyvät esimerkiksi tästä tuotteesta.

Kuvan liikuteltava peili

Peili on 250cm pitkä (leveä) ja tuotteen yläreuna on 170cm korkeudella.

Hinta ja toimitus

Tuote valmistetaan tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuotteen hinnan arviointia varten verkkokaupan hintalaskuri laskee 240cm leveälle liikuteltavalle peilille hinnan erilaisilla kalustusvaihtoehdoilla.

Vuokrausmahdollisuus

Tuotetta myös vuokrataan tapahtumiin, kesäkursseille, tanssikouluille ja muuhun käyttöön kun tarve ei ole jatkuvaa. Kysy tarjous haluamallasi määrällä.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tausta

Vakio/Ei käsittelyä, Valkotaulu (magneettinen), Valkotaulu (ilman magneettisuutta)

Peililaatu

Ulko, Sisä