Koirakoulujen peilit

350,00 570,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Koirakouluille suunnatut turvallisuutta korostavat peiliratkaisut ovat rikkoutumattomia ja ympäröivän tyylin mukaan kehystettyjä tuotteita joiden avulla ohjaaja pystyy seuraamaan koiran kontaktia ja liikkeitä ilman katsekontaktia koiraan. Peili avustaa koulutusta hyvin monipuolisesti erilaisissa harjoituksissa kuten toko:ssa, rally-toko:ssa, koiratanssissa, näyttelytreeneissä jne. Koirakoulujen peilit soveltuvat erinomaisesti myös ratsastushallien ja maneesien peileiksi ratsukon koulutuksen avuksi. Nämä peilit ovat ensisijainen valinta kun turvallisuus, asennettavuus tai tuotteen keveys ovat tärkeitä kriteerejä heijastavan pinnan tarkkuuden ollessa kuitenkin lähes lasipeilin tasolla. Mahdollistaa myös kevyet, siirrettävät peiliratkaisut. Tästä tuotteesta saatavilla myös sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva, siirtokehikolla varustettu helposti liikuteltava peili.

Peilin rakenne

Peili on ns. rikkoutumaton levyrakenne koska se ei perustu lasiin. Näin vältytään riskiltä jossa lasinen peili hajoaisi sirpaleiksi vahingoittaen koirakkoa. Peili voi kyllä vaurioitua terävistä kolhuista aiheuttaen virheitä heijastukseen muttei koskaan hajoa kappaleiksi.

Kehykset

Kehyksiä saatavilla mm. alumiinista, puusta sekä lämpimään sisäkäyttöön yleisimmistä puukuosisista puristevaihtoehdoista (esim MDF-listat). Kehyksiä suositellaan käytettäväksi ulkonäön lisäksi suojaamaan käyttäjiä peililevyn reunoilta kuten myös suojaamaan tuotetta reunoihin kohdistuvilta iskuilta.

Verhot

Verhoilla voidaan piilottaa peili esimerkiksi agilitytreenien ajaksi. Kangasvaihtoehtoja löytyy runsaasti ja tarvittavat asennustarpeet saat verhon mukaan.

Mitat

Peili valmistetaan tilaajan mittoihin soveltuvaksi, kehystetyksi tuotteeksi. Koirakoulujen peilit ovat tyypillisesti useita neliömetrejä.

Asennus

Peili voidaan asentaa roikkumaan seinälle esimerkiksi ruuvaamalla peilin läpi seinärakenteeseen. Ruuvauskohdat voidaan jättää kehyksen alle jolloin asennuksesta saadaan huomaamaton. Peilin rakenne sallii peilin työstämisen poraamalla, sahaamalla ja leikkaamalla myös paikan päällä. Tuotteen keveys mahdollistaa helpon kiinnityksen myös heikommin kantaviin materiaaleihin ja peilille voidaan myös tehdä siirrettävä jalusta joka mahdollistaa täysin uudentyyppiset mahdollisuudet koulutuksiin.

Paino

Tämä kestävä peili painaa noin puolet samanpaksuiseen perinteiseen lasipeiliin verrattuna. Massaa peilille tulee hieman yli 4 kg neliötä kohti.

Hinta

Tuotteen hintaan vaikuttaa peilin määrä, koko, kehykset, peilin materiaali (sisä- vai ulkokäytön peili), asennus ja toimitustarve joten tuotteesta tulee aina pyytää tarjous erikseen. Kuvan tuotteen koko on reilu 300cm leveyttä ja korkeutta n.130cm.

Peilille on saatavilla myös verhot, joiden hintaluokka on 60€ metriä kohti 130cm korkealle peilille sisältäen kiskot ja asennustarvikkeet ja paloluokiteltu julkisentilan kangas noin 80€ / m.

Laatuluokka

Tuote voidaan tehdä sisäkäytön peililevyllä tai ulkokäytön peililevyllä. Ulkokäytön levy sopii paremmin kohteeseen jossa peiliin kohdistuu auringon UV-säteilyä tai käyttöolosuhteet vastaavat ulkotilaa. Ulkokäytön peilillä saavutetaan myös pienempi vääristymä heijastuksessa kun katsojan ja peilin välinen etäisyys kasvaa ja tästä johtuen ulkokäytön peili valitaan usein myös sisätiloihin.

Laatuluokan valinta:

  • Ulkokäytön peili valitaan kun peili asennetaan tilaan jossa on suuri kosteus, matalat lämpötilat tai UV-säteily kohdistuu peiliin.
  • Sisäkäytön peili soveltuu tiloihin joissa kosteus vastaa asuintiloja, lämpötila pysyy plussan puolella ja etäisyys peilin ja katsojan välillä on muutamia metrejä. Tyypilliset tilat ovat kooltaan huoneita tai koulutustiloja.
  • Ulkokäytön peili valitaan sisätiloihin kun halutaan tarkempi peilaus myös suuremmalla etäisyydellä. Tyypilliset tilat ulkokäytön peilille ovat hallit, maneesit, luokkahuoneet, suuremmat koulutustilat.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Laatuluokka

Sisäkäyttö, Ulkokäyttö