Siirrettävä peili

730,00 940,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Siirrettävät peilit valmistetaan samasta rikkoutumattomasta peililevystä kuin koirakoulujen peilitkin ja ne noudattavat tyylillisesti estekalusteiden linjaa. Peilin siirreltävyys lisää koulutusmahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkonakin ja suuret renkaat mahdollistavat hyvän liikuteltavuuden siirreltäville peileille niin hiekka- kuin nurmikentilläkin. Koska peililevy ei ole lasirakenteinen, se kestää myös hyvin liikutuksesta aiheutuvia rasituksia eikä tarvitse erityistä huomiota käsittelynsä osalta. Lisävarusteilla liikuteltavan peilin käyttöä voidaan lisätä entisestään ja peililevyn taustapuoli voidaan varustaa valkotaululla tai jopa piirtoheitintauluksi sopivalla mattapintaisella valkotaululla. Tämän tuotteen avulla myös ulkokentillä toimivat seurat pääsevät nauttimaan sisähalleilta tutuista koulutusmenetelmistä. Jos siirrettävyyttä ei tarvita niin sisähalleihin soveltuvat seinälle asennettavat rikkoutumattomat peilit.

Peilin ja siirtokehikon rakenne

Peilin rikkoutumattomuudella tarkoitetaan sitä että se ei ole lasirakenteinen vaikka peililevyä voidaan kyllä vaurioittaa iskuilla. Tämä pitää peilin turvallisena niin käytössä kuin kuljetuksessakin. Peililevy asennetaan puiseen siirtokehikkoon, joka on varustettu suurilla pyörillä.

Mitat

Peiliosuuden standardipituus on noin 2 metriä ja korkeutta noin 1.3 metriä. Pituutta voidaan muokata kolmeen metriin asti. Tämäkin kotimainen tuote valmistetaan tilauksesta asiakkaan toivomusten mukaisesti joten mitoitukseen voidaan helposti vaikuttaa.

Paino

Peililevyn massa on noin puolet samanpaksuiseen perinteiseen lasipeiliin verrattuna.

Lisävarusteena valkotaulu

Peilin taustapuoli voidaan varustaa magneettisella tussitaululla (kutsutaan myös valkotauluksi) joka sopii myös heijastuspinnaksi videotykeille ja projektoreille. Valkotaulut ovat suunniteltu kylmään ja kosteaan ilmastoon 10v takuulla mutta valkotaulun säilytys tulee kuitenkin tapahtua sisätiloissa.

Siirrettävän peilin eri versiot

Jos peiliä ei tarvitse liikutella niin valikoimistamme löytyy myös kiinteästi asennettavat peilit.

Jos liikuteltava peili tulee sisäkäyttöön tasaiselle alustalle esimerkiksi koulutuskäyttöön niin sirompi teräskehiksinen versio löytyy tästä.

Toimitus

Tuotteen toimituskulut ovat tyypillisesti noin 100€ luokkaa.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Tausta

Ei taustaa, Valkotaulu

Pituus

2000mm, 2400mm, 3000mm