Tilaus

Hevostrailerin peili

Toimitusaika n. 3vk

35,00 59,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hevostrailerin peilit ovat samoja peililevyjä kuin maneesin peilit ja muut rikkoutumattomat peiliratkaisumme. Varustehuoneen oveen ajateltu peili on mukava lisä josta ratsastaja voi esimerkiksi tarkistaa yleisilmeensä jos rapa on roiskunut suoritteiden aikana. Peili voidaan asentaa myös myötäilemään hieman kaarevaa muotoa. Tuotteen kuvissa oleva korkeampi peili on taivutettu kaarevan hevostrailerin ovipintaa myötäileväksi.

Asennus

Peililevyn mukana toimitetaan kaksipuoleista teippiä kiinnitystä varten. Peililevyn taittaminen kaarevaan muotoon onnistuu käsin taivuttamalla. Peililevyn taittaminen aiheuttaa aina muotovirhettä heijastukseen.

Mitat

Peilit valmistetaan aina tilauksesta ja ne leikataan suuremmasta levystä.

Kehykset

Hevostrailerin peilien kehyksinä käytetään reunanauhaa joka suojaa peilin reunoja iskuilta sekä käyttäjää peilin reunoilta.

Hinta

Peilin hinta määritellään neliömetrien mukaan. Esimerkiksi satulahuoneen oveen:

  • Kuvissa oleva pienempi 42 cm x 38 cm peili on 0.2 neliön mukaisesti 35€
  • Kuvien korkeampi peili on kooltaan 98 cm x 28 cm ja 0.3 neliön mukaisesti 49€

Valitse neliömäärä tuotevaihtoehdoista tai kysy tarjous jos et löytänyt tarpeeseesi sopivaa vaihtoehtoa. Ilmoita tilauksen tekstikentässä tarkat mitat halutulle peilille.

Muita käyttökohteita hevostrailerissa

Peililevyjä voidaan asentaa myös hevosen puolelle korvaamaan lajitoverin puuttumista suljetussa tilassa. Kysy tällöin tarjous halutuilla mitoilla.

Toimitus

Normaali toimitusaika muutamia työpäiviä tilauksesta. Pakkaus- ja toimituskulut tuotteelle 14,90€

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Koko

0.2 neliötä tai alle, 0.3 neliötä tai alle, 0.4 neliötä tai alle