Pidättelevä sermi

Kuvaus

Käyttökohde

Pidättelevä sermi on sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettu vahvempirakenteinen sermi joka valmistetaan aina tilauskohtaisesti. Näillä sermeillä voidaan tila jakaa nopeasti useammaksi kentäksi tai eristää yleisö suorituspaikalta. Tämä tuote on tilanjakosermeistä se vahvempi versio, joka raskasrakenteisempana pidättää koiria hyvin ja soveltuu siirrettäviksi seiniksi. Väliseinät pyritään valmistamaan matalalla painopisteellä hyvän pystyssäpysyvyyden lisäämiseksi. Tämä sermityyppi ei arastele kosteutta ja sopii hyvin myös ulkokäyttöön.

Rakenne

Sermit valmistetaan pääasiallisesti filmivanerista joka hylkii likaa ja on erittäin helposti pestävissä. Sermiä ympäröi listat joista saa hyvän otteen sermin nostamista ja siirtämistä varten, ja tuotetta voidaan keventää yläosastaan kevyemmällä levyrakenteella. Sermi varustetaan teräsjaloilla.

Värit

Värivaihtoehdot elävät varaston mukaan. Värillisten filmivanereiden saatavuus on aina varmistettava.

Logot ja kuviot

Tuotteeseen voidaan printata tai teipata halutut logot, sponsoritekstit ja muut struktuurit.

Mitat

Tuote on tyypillisesti reilun metrin korkea ja reilu 2 metriä pitkä. Jalat nostavat levyä noin 5 cm irti maasta jolloin keinonurmialusta tai alustan epätasaisuudet eivät kanna sermiä ja sermit on helppo säilöä limittäin.

Tuotevariaatiot

Tilanjakosermit tai seinät valmistetaan projektikohtaisesti ja niiden massaa sekä muita mittoja voidaan muuttaa. Jos tarve ei ole niinkään toimia näkösuojana vaan enemmän tilanjakajana voidaan tuotteesta valmistaa aitamainen ja osittain läpinäkyvä jolloin tuote voi erottaa esimerkiksi yleisötilan ja harrastetilan. Tuote on kompromissi helpon siirrettävyyden ja koiran pidättävyyden väliltä ja näitä ominaisuuksia voidaan varioida asiakastarpeen mukaisesti. Visuaalista ilmettä voidaan hakea esimerkiksi ohuella harjatulla metallipinnalla, erilaisilla teippistruktuureilla tai vaikkapa peilipinnalla.

Katso myös kevyempi versio tilanjakosermistä tästä linkistä.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.