Tilanjakaja / Sermi

149,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Tilanjakosermi

Käyttökohde

Sisäkäyttöön tarkoitettu koirahallien näkösuoja jolla halli jaetaan nopeasti useampaan kenttään. Tilanjakosermi on keveytensä vuoksi helposti siirreltävissä ilman apuvoimia. Kevyestä rakenteesta johtuen tämä sermi ei niinkään pidätä koiria jotka haluavat siirtyä kentältä toiselle. Tällaiseen tarpeeseen kysy raskaampirakenteista sermiä. Tuote ei sovellu ulkokäyttöön tuulen vuoksi. Korkeampia tilanjakosermejä kutsutaan koirakentillä myös nimikkeillä seinä, tilanjakoseinä tai liikuteltava väliseinä.

Rakenne

Sermi on erittäin kevyt paloluokiteltu muovilevy jota ympäröi listat joista saa hyvän otteen sermin nostamista ja siirtämistä varten. Metallijalat takaavat että sermin painopiste on hyvin alhaalla.

Värit

Värivaihtoehdoissa nopeasti saatavilla punainen, musta, harmaa, valkoinen, sininen ja vihreä.

Logot ja kuviot

Tuotteeseen voidaan printata tai teipata halutut logot, sponsoritekstit ja muut struktuurit.

Mitat

Standardituotteen levy on 100cm korkea ja 250cm leveä. Jalat nostavat levyä noin 4 cm irti maasta jolloin keinonurmialusta tai alustan epätasaisuudet eivät väännä sermiä.

Tuotevariaatiot

Tilanjakosermit tai seinät valmistetaan projektikohtaisesti ja niiden massaa sekä muita mittoja voidaan muuttaa. Jos tuotteen tulee pidättää koiraa enemmän voidaan muovilevy vaihtaa esimerkiksi vanerilevyyn. Jos tarve ei ole niinkään toimia näkösuojana vaan enemmän tilanjakajana voidaan tuotteesta valmistaa aitamainen ja osittain läpinäkyvä jolloin tuote voi erottaa esimerkiksi yleisötilan ja harrastetilan. Tuote on kompromissi helpon siirrettävyyden ja koiran pidättävyyden väliltä ja näitä ominaisuuksia voidaan varioida asiakastarpeen mukaisesti. Visuaalista ilmettä voidaan hakea esimerkiksi ohuella harjatulla metallipinnalla, erilaisilla teippistruktuureilla tai vaikkapa peilipinnalla.

Katso myös raskasrakenteisempi sermimalli tästä linkistä.

Hinta

Yksittäistuotteet 149e / kpl. Sarjat alkaen viidestä kappaleesta 139e / kpl.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.