Sijoitusnumerosarja

48,00 85,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): MatchShow-numerosarja Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kylttisarja toimii sijoitusta osoittavana numerosarjana erilaisissa kilpailuissa, näyttelyissä, match-show tilaisuuksissa ja palkintokyltteinä kisoissa ja muilla koirien tehtäväradoilla.

Sijoitusnumerosarja sisältää numerot 1-4 ja pohjavärit vastaavat kilpailuarvostelun sijoituksen väritystä koiranäyttelyiden värimaailmasta.

Materiaali

Kylttejä on saatavilla sekä alumiinisena että teräksisenä.

  • Alumiinisarjan etu on keveys jolloin kylttiniput ovat helppoja käsiteltäviä ja korroosiovapaita. Alumiinisarjan koko on sama kuin 160mm estenumerosarjalla.
  • Teräksinen on parempi valinta jos halutaan suurempi ja raskaampi kyltti (1.6kg kpl) joka pysyy paremmin paikallaan tuulisissa olosuhteissa.

Molemmat vaihtoehdot säilyttävät muotonsa muovikyltteihin verrattuna eivätkä pyri palautumaan suoraksi. Näin sarjoja voidaan helposti pinota pieneen tilaan.

Kirjaisin ja värit

Kirjaisimesta on klassinen ja sporttinen vaihtoehto (kuten estenumerosarjoissa) varastoitavana tuotteena sijoitusvärien mukaisilla pohjilla tehtynä. Kyltit saadaan toki valmistettua asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi sponsorilogoilla. Kuvateksteissä mainittu kyseinen kirjaisin.

Mitat

Terässarjan näkyvä osuus on 200 mm leveä ja 250 mm korkea. Kyltti on reilun kokoinen ja näkyy pitkälle. Alumiinisen sarjan numerot ovat 160 mm leveitä ja yhtä korkeita.

Valmistus

Kotimaiset metallityöt, kotimaiset maalaukset, kotimaiset teippaukset.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)
Materiaali ja koko

Suurempi teräskylttisarja, Pienempi alumiinikylttisarja