Tilaus

Hihnakoukku koirille

Toimitusaika n. 6vk

39,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Hihnakoukku on seinään tai muuhun tasaiseen pintaan asennettava teräslevy, johon on hitsattu lenkki koiran hihnaa varten. Lenkit jotka mahdollistavat koiran kiinnittämisen hihnastaan koukkuun yhdessä käyttötarkoituksen osoittavan kyltin kanssa muodostavat koiraparkin johon ihmiset voivat tilapäisesti jättää koiransa.

Koirakoukkujen käyttökohteet

Tyypilliset käyttökohteet ovat erilaiset kiinteistöt joissa koirien ei sallita oleskella sisätiloissa asiakkaiden käynnin aikana. Tällaisia kohteita ovat mm. ruokakaupat, liiketilat, koirakoulut ja kauppakeskukset mutta tuotetta voidaan myös käyttää oman kiinteistön pihalla ja muissa paikoissa joissa koiran liikkumatilaa tulee rajoittaa.

Hihnakoukun kiinnitys

Neliön muotoinen teräslevy mahdollistaa kiinnityksen taustamateriaaliin neljästä pisteestä jolloin se jakaa koiran vedosta muodostuvan kuormituksen hyvin koko pinta-alalle ja sopii näin erilaisille taustamateriaaleille, myös huokoisimmille seinille ja takaa silti hyvän kiinnipysymisen.

Koukun materiaalit ja valmistustapa

Hihnakoukku valmistetaan teräksestä hitsatuin liitoksin ja se uppokastetaan jolloin saavutetaan erittäin hyvä korroosiokesto sekä kuumasinkityn pinnan hankauksenkesto.

Tuote on kotimaista käsityötä muidenkin tuotteidemme tapaan.

Muita käyttökohteita

Hihnakoukkua voidaan käyttää erilaisiin raskaiden tavaroiden seinä- ja kattokiinnityksiin. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi nyrkkeilysäkkien kattokiinnitys, raskaat valaisinasennukset, köysien ja hihnojen kiinnitys pintoihin ja ripustusalustana paikoilleen nostettavissa kalusteissa.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.