Tilaus

Teollisuuden kyltit

Toimitusaika n. 4vk

Osasto:

Kuvaus

Teollisuuden kyltit valmistetaan aina asikastoivomusten mukaiseksi erilaisiin kohteisiin. Asiakaskuntaan kuuluu mm. teollisuus, kiinteistöt, ilmailuala sekä erilaiset tapahtumajärjestäjien tarpeet.

Materiaalit

Kylttien pohjamateriaalina voi toimia esimerkiksi teräs, alumiini, vaahto-pvc, muovi, muovi-alumiinikomposiitti, vaneri ja muut teipattavat pinnat.

Kylttien valmistus

Muiden tuotteiden tapaan myös kyltit ovat omaa kotimaista tuotantoamme joten pystymme joustavasti vastaamaan erilaisiin asiakastarpeisiin.

Kylttien teippaus

Kylttien kirjaimet ja muodot voidaan valmistaa leikkaamalla halutut kuviot valitusta teipistä tai teippi voidaan valmistaa tulostamalla. Teippivaihtoehtoja löytyy perusväreistä ja erilaisista kiiltoasteista lähtien aina fluorisoiviin erikoisväreihin, erilaisiin pintajäljitelmiin ja pimeässä hohtaviin vaihtoehtoihin. Kaikki teipit ovat lähtökohtaisesti aina UV-suojattuja ammattitason teippejä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Tuotekuva

Tuotekuvassa ilmailualan erikoistarpeisiin valmistettu kyltti, jossa pohjalevyksi valittu 4mm alumiinilevy kulmapyöristyksillä, valkoinen pohjaväri, mustat numeroinnit teippaamalla toteutettuna. Kyltin koko noin 30cm x 40cm.

Kylttien hinta

Kylttien hintaan vaikuttaa valittu materiaali, määrät, tarvittavat työstöt sekä valitut teippaukset.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.