Merkkitolppa / Kulmakeppi

26,25 35,00  sis ALV 24%

Kuvaus

Kulmakeppi / Merkkitolppa sisältää metallijalustan sekä turvallisen muoviputken joka ei säpälöidy ja kestää iskut myös pakkasella. Putki tulee metallituen päälle jolloin liitoskohta ei tule koiraa vasten. Samat putket käyvät myös verstaalta.fi:n hyppyesteisiin ja pujotteluun.

Soveltuvat mm. pituushyppyesteen kulmakepeiksi (tarve 4 kpl) sekä lähtö- ja maalilinjan merkkitolpiksi. Myös pujottelun harjoitteluun ja kujan rakentamiseen. Huomattavasti helpommin säilytettävissä pienillä piha-alueilla kuin perinteinen pujottelueste.

Tuote on korroosiosuojattu ja sopivan painava pitämään putket pystyssä myös tuulisissa ulko-olosuhteissa.

Myyntierä sisältää yhden metallijalustan sekä muoviputken.

10kpl tai suuremmasta erästä -25% alennus (26,25 € alv24 / kpl).

Lisävarusteet

Keppien säilytykseen saatavilla erikseen säilytyspussi, jossa kepit pysyvät tallessa ja helposti liikuteltavissa. Säilytyspussin näet tästä linkistä.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Tilausmäärä

Alle 10 kpl, 10 kpl tai enemmän

Tuomarin ohje

Pituushyppy
Esteen neljä kulmaa on merkittävä irrallisilla, vähintään 120 cm korkeilla kulmakepeillä. Kulmakeppien päät
tulee tarvittaessa suojata koiran ja ohjaajan turvallisuuden takaamiseksi. Kulmakepit eivät ole esteen osa.

Lähtölinja
Lähtölinja osoitetaan kahden merkkitolpan yhdistävällä linjalla sekä sen suorilla jatkeilla tolppien toiselle puolen. Lähtölinja on osa kilpailu rataa. Lähtölinja ja sen merkkitolpat eivät ole kuitenkaan este. Tolpat eivät saa
sijaita ohjaajan tai koiran suorituslinjalla. Lähtölinjan takana oleva ensimmäinen este on aina yksittäinen aita. Lähtölinja voi olla enintään yhden (1) metrin etäisyydellä ensimmäisestä esteestä.

Maalilinja
Maalilinja osoitetaan kahden merkkitolpan kautta kulkevalla linjalla. Maalilinja on osa kilpailurataa. Maalilinja ja sen merkkitolpat eivät ole kuitenkaan este. Tolpat eivät saa sijaita ohjaajan tai koiran suorituslinjalla. Maalilinjaa edeltävä este on aina aita tai okseri. Maalilinja voi olla enintään yhden (1) metrin etäisyydellä viimeisestä esteestä.