Keinu (Pelastus)

390,00  sis ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): PEKO-Keinu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Pelastuskoirien keinu on osa pelastuskoirien tottelevaisuus- ja ketteryysosuuden koetta ja valmistettu mahdollisimman pitkäikäiseksi ja säänkestäväksi tuotteeksi.

Runkorakenteena täyspitkä kotimainen kertopuupalkki ilman jatkoksia. Kertopuulla saavutetaan pitkäaikaisesti hyvä jäykkyys ja muotopysyvyys ilman halkeilua tai vääntymisiä. Palkin kyljissä likaahylkivä filmivaneri jäykistää rakennetta entisestään ja muodostaa tippanokat lisäten tuotteen elinikää. Kuvassa runkorakenne päädystä kuvattuna.

Kuvan tuotteessa on kulutuspinnan kitkaa sekä säänkestävyyttä lisäävä vihreä kivisirotteinen bitumipinta.

Keinulaudan pituus 400 cm, leveys 30 cm.

Keinahdusputken pituus 50 cm, halkaisija 40 cm.

Lisätietoja tuotteesta

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjousta haluamillasi muutoksilla. Tästä linkistä pääset yhteydenottolomakkeeseen.

Tuomarin ohje

[b]Este:[/b] Lankku pituus noin 4 m, leveys noin 0,3 m, keinukohta keskellä noin 0,40 – 0,50 m korkeudella.

[b]Käskyt:[/b] ”kiipeä ja mene keinukohtaan”, ”jatka”, ”sivulle”.

Koirakko ottaa perusasennon sopivan matkan päässä esteestä. Käskystä ja merkistä tulee koiran edetä keinun keskikohdalle, antaa keinun keinahtaa ja pysähtyä itsenäisesti paikoilleen. Tuomarin merkistä ohjaaja siirtyy koiran viereen ja antaa käskyn ”jatka” ja kulkee koiran vierellä esteen loppuun asti. Koiran saatua keinun keikahtamaan, saa ohjaaja seurata telineen sivulla kuitenkaan auttamatta koiraansa. Hän ei saa koskea koiraan tai esteeseen. Esteen lopussa antaa ohjaaja koiralle käskyn tai merkin, jolla koira ottaa perusasennon. Koiran täytyy kulkea yli koko esteen osoittamatta pelkoa tai epävarmuutta.

[b]Arvostelu:[/b] Koiran tulee suorittaa liike aktiivisesti, halukkaasti, pelottomasti ja varmasti saadakseen arvosanan erinomainen.

[b]Virheitä:[/b] Arastelu, hidastelu, epävarmuus tai haluttomuus telineelle nousemisessa tai keinulaudan keikauttamisessa, puutteellinen perus- tai loppuasento, koiran pysähteleminen ja lisäkäskyt. Jos koiran hyppää alas ennen puoltaväliä, koiranohjaaja koskee esteeseen tai koiraan tai koiranohjaaja seuraa heti koiraa, on arvosana puutteellinen 0 pistettä.